цена, саниране, изолация с алпинисти, цени, санирането, топлоизолация с алпинисти, цена за, саниране, цената на, саниране, цените за, цена на, качествено саниране, външна изолация, външна топлоизолация,
 
цена на саниране, саниране на цели фасади на сгради, безплатни цени при саниране, Цена 0 лв., саниране на ниска цена, рекламна площ, саниране на цяла сграда, рекламни площи, саниране-цена, саниране на многофамилни къщи, цени 0 лв, площ за реклама, саниране-цени, площи за реклама, цената на безплатното саниране, цена на реклама, саниране на цени, цените за саниране, цена при ниране на цяла сграда,

     Дори безплатното саниране си има своята цена!

     Повечето обитатели на стари сгради в големи градове, разположени на главни улици и кръстовища, често биват подлъгвани от фирми предлагащи т.н. безплатно саниране на сгради! Схемата с която се опитва да се постигне нулева цена на саниране, е следната:
     Съгласявате се да търпите определен период от време, не само монтираното на вашата фасада скеле, но и рекламните трансперанти по него, до пълното събиране на нужните за намисленото саниране пари от рекламата. Едва тогава планираното саниране може да стане факт и ще ви излезе напълно безплатно, или ще доплатите само някаква съвсем минимална и приемлива цена за обема на това саниране!

     
     Поредицата от показани снимки, не е объркана и показва как много често завършва всяко саниране на цена О лв., т.е срещу реклама. При тези ситуации до намирането на рекламодател желаещ да постави своята реклама по скелето на точно тези фасади или не се намира, или той предварително се отказва и не заплаща пълната и абсолютно необходима за това саниране цена. Тогава Ви се налага да заплатите исканата от организиращата санирането фирма цена за наем, доставка, монтаж, демонтаж и т.н. на скелето, престояло определено време пред вашата сграда. Това обаче ще е по-малката заплатена от вас цена за саниране срещу рекламна площ, защото при другите изходи на варианта на „безплатно саниране”, можете спокойно да включите още и заплатена цена, заради живот при постоянно неудобството в сграда подобие на затвор в следствие от непрекъснат страх заради крадците използващи скелето като стълба, и то в продължение на много дълги и мъчителни за вас месеци.
     Най-висока цена при тези схеми на безплатно саниране се заплаща в случаите, при които завършено саниране все пак има, но то обикновено е доста ненадеждно и крайно неестетично! Неписано правило е подобни санирания да се извършват винаги в най-неподходящите за саниране атмосферни условия, когато могат да се договарят с изпълнителите и много по-ниски от обичайното за такъв обем саниране цени! Така допълнително към заплатената цена заради съвместният живот със скелето и мрежите по вашата фасада, ще трябва да добавите и цената, заплатена поради притесненията относно здравината и надеждността по полученото саниране.
     Към окончателната цена за саниране незабравяйте да прибавите и цената на бъдещият живот в почти сигурно извършеното грозно и неестетично, ама пък „безплатно” санирано жилище! Нея неминуемо ще трябва да платите, както заради неподходящите условия по време на самото изпълнение, така и заради уменията на наетите нископлатени работници.
     За това след изброеното досега от нас сигурно вече сте съгласни да заключим следното: Цена за саниране от 0 лв. може и да има някъде, но окончателно ще сте заплатили немалка допълнителна цена. С други думи както всичко безплатно, така и безплатното саниране ще си има своята цена!

 

 

 

Начало на саниране цени

Цена на саниране

Цена на специфично саниране

Цени за саниране с материал от клиента

Цена при саниране с налози

Откровенно за безплатното саниране

Запитване за саниране
 

 Tyxo.bg counter