цена, саниране, изолация с алпинисти, цени, санирането, топлоизолация с алпинисти, цена за, саниране, цената на, саниране, цените за, цена на, качествено саниране, външна изолация, външна топлоизолация,

БЕЗПЛАТНО САНИРАНЕ, sanirane po programa, саниране София, саниране на цели сгради, държавна помощ, саниране цена, по-безплатна програма, саниране цени, sanirane na sgrada, сградите в България, саниране за София, sanirane v Sofiya, цена на саниране, блокове и сгради в България, саниране по програма, цени на саниране, безплатно саниране, по-безплатно саниране, sanirane na zeni, раздаване на пари, саниране на цели блокове, саниране в София, sanirane za sofia, цени за саниране, нова програма, sanirane na blokove, саниране за енергийна ефективност, цена за саниране, програма за ефективност, саниране около София, безплатното саниране, държавно подпомагане, саниране по програми, sanirane na sgradi,

 

 

       Безплатното саниране, по-безплатно от преди!?

     Много се говори за новото по-безплатно саниране, т.е. саниране със средства отпуснати от държавата. Много се приказва, но умишлено нищо съществено не се казва. Всичко се разисква в телевизионните програми с ярък отпечатък, от симпатия и свързаност с някои от управляващите ни в момента. Говори се за милиарди отпуснати за саниране на сгради от българската банка за развитие, а до скоро течеше дискусия за актуализация на бюджета и преструктурирането на външният дълг на България и вземането на нов заем за 4 милиарда. Това не прилича ли на просяка с РОЛЕКС молещ пари за храна, развозван за „РАБОТА” с луксозна кола и пушещ в маркови дрехи скъпи цигари?! Значи пари за: болници, нови клинични пътеки, социални програми за безработни, деца и възрасни; образование, култура и др. НЯМА - но пари за раздаване на избрани родни фирми за саниране има!?- ХА!

     Има разбира се, защото ще бъдат събрани от вас Български данъкоплатци, безконтролно раздадени от общините - представител на държавата, за да влязат в нечии каси от където ще бъдат преразпределени и раздадени на всички съмишленици. Така всички, включително и собствениците на реновирани след извършеното саниране жилища и апартаменти, ще са доволни.

     Това съвсем не е така, защото всичко това се отнася за съвсем малък кръг от хора в България; а за данъкоплатците-пчелички подсигуряващи основните средствата в кошера, които никога няма да опитат от собственият си мед, какво да кажем? На всички е ясно че програмата за държавно подпомагане и безплатно саниране, се отнася за съвсем малък тип блокове. Няма нищо страшно и подозрително в това, защото с годините тези критерии за безплатно саниране ще се изменят, обхващайки и другите типове блокове.

     Това ни се казва и това всички знаем, но лошото се крие в това, че не само критериите ще се променят, но и безплатното саниране вече няма да е толкова безплатно. Всички трябва да знаят че безплатното саниране ще е напълно безплатно само първите две години, после ще има самоучастие с лични спестявания и средства на данъкоплатците, които ДОСКОРО СА ДАВАЛИ ПАРИ ЗА БЕЗПЛАТНОТО САНИРАНЕ НА ЧУЖДИ ЖИЛИЩА. Да не забравяме, че до скоро правителството смяташе за основен приоритет магистралите, които така и не завършиха напълно и качествено. Сега приоритет е безплатното саниране на блокове и апартаменти, но докога? Какъв ще е приоритета на евентуалното следващо правителство и няма ли за пореден път да бъдат частично унищожени отделяните от всички нас пари, а данъкоплатците ограбени и излъгани?

     Ще бъде ли държавата отново майка за едни и мащеха за други, зависи не само от управляващите, но и от всички нас, честните и вярващи в безплатното саниране българи!

 

 

 

Саниране с и без такса

Начало на сайт за цени на саниране

Цената за безплатно  саниране

Цени на специално саниране

Цени при саниране с материали на клиента

Безплатно саниране по програми

Запитване за саниранне на жилище

 Tyxo.bg counter