цена, саниране, изолация с алпинисти, цени, санирането, топлоизолация с алпинисти, цена за, саниране, цената на, саниране, цените за, цена на, качествено саниране, външна изолация, външна топлоизолация,
саниране Красна поляна, безплатна, саниране Лозенец, саниране в София, саниране Изток, безплатни, саниране Надежда, саниране Свобода, саниране Толстой, саниране Дървеница, саниране Мусагеница, саниране Суха река, саниране Орландовци, саниране Бъкстон, без пари, саниране Бели брези, саниране Овча купел, саниране Борово, саниране Левски, саниране Изток, саниране Слатина, саниране София, саниране Младост, саниране Дружба, саниране Хиподрума,

Безплатно саниране в София
 
            В последните години доста нашумяха обявите за саниране и поставяне на безплатна външна топлоизолация, както в центъра на София, така и във всички големи градове.
Макар да звучи невероятно наистина съществува вариант за саниране „без пари”. Доколко е безплатно обаче едно такова саниране преценете сами.
        Безплатно саниране се извършва на стари сгради в центъра на София, на сгради разположени възлови кръстовища, блокове и къщи, или дори само на отделни фасади. Важното е собствениците на подобна сграда да се съгласят на някакъв от следните варианти; саниране срещу надстрояване, саниране срещу монтаж на GSM клетка на покрива, или саниране срещу безплатна рекламна площ.
            Саниране срещу надстрояване:

           За сгради с висока цена на апартаментите и голямо търсене в съответният район, най-вече в престижните централни квартали на София, собствениците може да се надяват на оферта за безплатно саниране срещу надстрояване. Ако сграда позволява това и общината даде необходимите разрешителни. Според позволеното надстрояване, ще се договори безплатно саниране на цялата сграда, безплатна външна топлоизолация и смяна на дограмата, саниране с качествени материали, саниране с обикновени материали, или дори „частично-безплатно саниране”. При съгласие от всички собственици остава само да изтърпите продължителните строителни ремонти по: демонтаж на старият покрив, надстрояването, изграждане на нов покрив, довършителните дейности на застроените части и извършването на договорените с фирмата строител пера на вашето безплатно саниране. Така след около две години ще имате безплатно санирано жилище.
            Саниране срещу рекламна площ:
            За фасади на оживени булеварди и кръстовища често се предлага цялостно или частично саниране срещу рекламна площ. Също е въпрос на договорка между фирмата и съкооператорите срещу предоставената площ за реклама, с какво да бъдете компенсирани: „ частично-безплатно саниране”, при по-дълъг срок на договора „саниране с качествени материали”, „Безплатно саниране” на цялата сграда и т.н. При съгласие от двете страни трябва да понесете несгодите по самото саниране и времетраенето на сключеният договор за ползване на рекламна площ.
           Сигурно непрекъснато виждате цялостно опасани със скелета и опаковани в рекламни мрежи кооперации. Този вариант за „безплатно саниране”, предлага по-кратък период на строително-ремонтни дейности, но много по-продължителни неудобства за живеещите в следствие на постоянният страх от крадци и живот зад мрежа от рекламни пана.
           Има и вариант за безплатно саниране с поставяне на антена на покрива на сградата. Ако сградата представлява някакъв интерес за мобилните оператори и при постигане на разбирателство с всички собственици, то за няколко дни ще ви поставят мобилната клетка с антена. Така след самото саниране, ще можете тихо и спокойно да живеете до изтичане на договореният срок, но под непрекъснати силни вълни от монтираната антена.
          Ако не живеете в подобни сгради, или не желаете „безплатно саниране”, то единственият възможен избор е да се свържете с фирма лидер в санирането на всякакви сгради. Въпреки че това саниране от „Топлоизолация и Саниране Рапакс” няма да е безплатно, то ще бъде естетично, здраво, ефективно и извършено неусетно за вас.Начало на саниране цени

Цена на безплатното саниране

Саниране на ниски цени

Цени за саниране определени, според особеностите му

Саниране на цени, заради материали от клиента

Цена за саниране с данък

Запитване за саниране

 

 Tyxo.bg counter